SAD nude milione za podatke o ubistvima u Siriji

Izvor: Akter, 20.Sep.2014, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD nude milione za podatke o ubistvima u Siriji

Američki Senat usvojio je nacrt zakona koji nudi nagradu od po pet miliona dolara za informacije o ubistvima američkih državljana Džejmsa Folija i Stivena Sotlofa

Ukoliko nacrt zakona usvoji i Predstavnički dom američkog Kongresa, biće ponovo pokrenut program Ministarstva pravde koji će nagraditi sve one koji daju informacije otmici i ubistvu dvojice Amerikanaca.

U okviru programa ministartsva (Rewards for Justice Program), 80 osoba je nagrađeno sa ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << 125 miliona dolara od njegovog zvaničnog osnivanja 1984. godine.

Foli i Sotlof su ubijeni u razmaku od dve nedelje, na isti način. Islamska država je uživo snimila odsecanje glave zarobljenika, koji su bili primorarni da kleče.

Posle njih, ubijen je Britanac Dejvid Hejns, takođe na isti način.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.