Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija će produžiti moratorijum na bombardovanje Alepa

Rusija će produžiti moratorijum na napade ruske i sirijske avijacije na položaje terorista u Alepu, saopštila je danas ruska vojska.

Načelnik glavnog operacionog odseka Generalštaba ruske vojske Sergej Rudskoj izjavio je da su ruski i sirijski avioni prošle nedelje potpuno prekinuli napade u krugu od deset kilometara oko Alepa.

Pročitajte još:

Rudskoj je najavio da će humanitarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prekid vatre u Alepu biti produžen. Takođe je naglasio da humanitarni koridori ostaju otvoreni za evakuaciju civila i boraca iz tog sirijskog grada.

Rusija je prošle nedelje proglasila trodnevno primirje da bi se civilima omogućila bezbedna evakuacija. Sirijski pobunjenici su odbili ponudu Moskve.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rusija produžuje obustavu udara na teroriste u Alepu

Izvor: Vostok.rs, 26.Okt.2016

Obustava vazdušnih udara ruske i sirijske avijacije na položaje terorista u Alepu i oko njega će biti produžena, izjavili su u ruskom Generalštabu. Ruska vojska je saopštila da nije bombardovala od 18. oktobra.. . Načelnik Glavne uprave Generalštaba Rusije Sergej Rudskoj je izjavio na brifingu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.