Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŠTENO SE OBRUKAO! Džoli kritikovala Savet UN a sirijski ambasador zanemeo zbog njene lepote

Glumica se u petak srela sa svetskim moćnicima u Njujorku, ne bi li pokušali da nađu rešenje za kizbeglice iz Sirije. Ona je tom prilikom oštro kritikovala Savet bezbednosti UN zbog njihovog nereagovanja na četvorogodfišnji konflikt. Sirijski ambasador je na to samo izjavio: "Ona je prelepa".

Anđelina se pojavila kao specijalni savetnik Ujedinjenih nacija. Oštro je kritikovala Savet bezbednosti, optužujući ih da su "paralizovani" zbog krize u Siriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << , kao i da ništa ne čime čime bi pomogli sirijskim izbeglicama.

Kada su novinari upitali sirijskog ambasadrora pri UN, Bašara Džafarija, da prokomentariše Anđelininu izjavu, političar je kratko rekao: "Ona je prelepa".

Građanski rat u Siriji ulazi u petu godinu, pod opsadom se nalazi oko pola miliona ljudi, a više miliona ljudi je izbeglo iz zemlje.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Nju Jork

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.