Opservatorija:U Alepu poginuo 51 civil

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2016, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opservatorija:U Alepu poginuo 51 civil

Najmanje 51 civil, među kojima četvoro dece, poginulo je u vazdušnim napadima i raketiranju grada Alepa i okoline, saopštila je sinoć sirijska Opservatorija za ljudska prava.

Opservatorija tvrdi da je u subotu u vazdušnim udarima sirijskih snaga u istočnim delovima Alepa, koji su pod kontrolom pobunjenika, poginulo 15 ljudi.

Devet civila je poginulo u raketnim napadima pobunjenika na zapadne delove grada, koji su pod kontrolom vladinih snaga, preneo je AFP.

Još 27 osoba poginulo je u sirijskim i ruskim udarima na oblast zapadno od provincije Alepo, navodi Opservatorija, čije je sedište u Britaniji.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.