Novi ruski udari u Siriji, pogođen kamp za obuku terorista

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ruski udari u Siriji, pogođen kamp za obuku terorista

MOSKVA - Ruski avioni su u posljednja 24 sata izveli 20 novih vazdušnih udara u Siriji i pogodili deset meta Islamske države, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane na svom sajtu.

U udarima je pogođen kamp za obuku terorista, kao i fabrika za proizvodnju pojaseva koje koriste bombaši-samoubice da bi se opasali eksplozivom, navodi se u saopštenju, a prenio je Rojters.

"Kao rezultat naših vazdušnih napada na mete Islamske države, uspjeli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da poremetimo njihov kontrolni sistem i linije snabdevanja te terorističke organizacije, a takođe smo prouzrokovali značajnu štetu na infrastrukturi koju oni koriste za pripremu terorističkih akcija", saopštilo je rusko Ministarstvo, dodajući da se kampanja bombardovanja proširuje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ruska paljba po ISIS:Pogođen i kamp za obuku VIDEO

Izvor: Mondo, 04.Okt.2015

Rusija nastavila snažne napade na mete u Siriji. Pogođeni kamp za obuku terorista i fabrika za opremanje bombaša samoubica. Sa Zapada ponovo stižu kritike na račun ruske intervencije..Ruski avioni su u poslednja 24 sata izveli 20 novih vazdušnih udara u Siriji i pogodili deset meta Islamske države,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.