Nije istina da je kosovski agent ubijen u Siriji

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Nije istina da je kosovski agent ubijen u Siriji''

Kosovska obaveštajna agencija (KOA) odbacila je kao netačno pisanje medija na Kosovu da je u Siriji ubijen jedan njen agent koji se nalazio na tajnom zadatku.

KOA demantovala pisanje medija (Foto: Ilustracija)

"Vest koja je data o tom pitanju nije tačna. Garantujemo građanima da KOA izvršava svoje zadatke na vrlo profesionalan način i ima dovoljno kapaciteta da se uspešno suoči sa svim izazovima koji se mogu pojaviti tokom ostvarivanja ustavnog i zakonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mandata", navodi se u saopštenju KOA.

 

KOA je navela da objavljivanje takvih, kako se navodi, neistinitih i osetljivih vesti predstavlja neprofesionalni novinarski pristup, a može naneti štetu bezbednosnim interesima Kosova.

Kosovski agent ubijen u Siriji

 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.