Monstruozno: ISIL odrubio glavu kurdskom vojniku! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstruozno: ISIL odrubio glavu kurdskom vojniku! (VIDEO)

Islamska država ne prestaje da zgražava svet svojim zločinima: posle video-snimka masakra nad više od 200 sirijskih vojnika, danas su se "pohvalili" novim zverstvom - odsecanjem glave kurdskom vojniku.

Reč je o jednom od 15 zarobljenih kurdskih vojnika, a ISIL mu je odsekao glavu da bi poslao poruku Kurdima da raskinu savez sa Zapadom s kojim se bori protiv kalifata.

Pripadnici islamističke militantne grupa koja je proglasila kalifat, tj. islamsku >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << državu na teritorijima u Iraku i Siriji, u videu su zapretili i da će odrubiti glave svim zarobljenicima ukoliko se SAD ne povuče iz Iraka i ne prestane da podržav Kurde u borbi protiv ISIL.

Da bi poruka Amerikancima bila jasnija, zarobljene kurdske vojnike obukli su u narandžaste zatvorske unforme kakve nose zatvorenici u američkom logoru Gvantanamu.



Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.