Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Maj.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska: Uhapšen državljanin Srbije zbog prevoza migranata

Mađarska policija pokrenula je postupak protiv jednog državljanina Srbije zbog prevoženja ilegalnih migranata.

Kako je saopštila Policijska kapetanija Županije Čongrad, u subotu u 3:35 na području ove pogranične županije zaustavljeno je vozilo srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Srbije, a u kojem se nalazilo i pet državljana Sirije.

Kasnije tokom dana na jednom od odmorišta auto-puta M5, u tovarnom delu terentnog vozila kojim je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << državljanin Tunisa, otkriveno je 29 migranata koji su pokušali ilegalno da se domognu zapadne Evrope.

Protiv vozača dva vozila pokrenut je postupak zbog trgovine ljudima, dok je protiv migranata pokrenut postupak zbog ilegalnog prelaska granice.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.