MONSTRUM: Šiptar sa Kosova objavio sliku na kojoj ODSECA GLAVU čoveku!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUM: Šiptar sa Kosova objavio sliku na kojoj ODSECA GLAVU čoveku!

Ovaj Kosovar iz Kačanika je pozivao druge Albance da mu se pridruže u ratu u Siriji, pa se veruje da je zločin počinjen upravo u toj zemlji...

Lavdrim Muhadžeri (24), najpoznatiji kosovski pripadnik ISIS-a, Islamske države u Iraku i Siriji, na svom Fejsbuk profilu šerovao je fotografije na kojima je zabeležio odsecanje glave jednom čoveku

Foto: Facebook

Ovaj terorista je već privukao pažnju javnosti, kada je prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << meseca zapalio svoj kosovski pasoš. Ovog puta je ipak prešao sve granice.

On je pozvao sve Albance da iscepaju svoje pasoše, kako bi ukazali da us jednaki pred Alahom. Komandant jedinice Albanaca u sastavu Al-Kaidine grupe Al Nusri u okolini Alepa radio je nekoliko godina za KFOR, posle čega je angažovan od strane NATO snaga u Avganistanu, piše albanski list „Gazetaekspres“.

Pogledajte video:

Izvor: Telegraf




Pogledaj vesti o: Sirija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.