Ljubav u ratnoj zoni!  (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav u ratnoj zoni! (FOTO)

Fotografije mladenaca u razrušenom sirijskom gradu Homsu izazvale su lavinu emocija na društvenim mrežama, što pozitivnih, što negativnih.

Posted by ‎أغرب الأشياء في العالم‎ on субота 6. фебруар 2016.

Nada Merhi (18) i Hasan Jusef (27) iz Sirije venčali su se u Homsu, gradu koji je rat koji besni već pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godina skoro u potpunosti uništio.

Iako se oko njih nalaze ruševine, Nada i Hasan su ponosno pozirali.

Oni su se potom prošetali uništenim ulicama, ona u večanici sa bidermajerom u rukama, a on u vojničkoj uniformi.

Ovaj mladi bračni par, kao i fotograf Džafar Merej želeli su da ovo venčanje bude podsetnik da je ljubav uvek jača od rata.

Mnogi su opisali fotografije kao divne i nadahnjujuće, ali su ih sa druge strane neprijatelji sirijskog režima oštro kritikovali sugerišući da je reč o propagandi.

Posted by ‎أغرب الأشياء في العالم‎ on субота 6. фебруар 2016.

ضحكي شوي بلكي بتخجل الحرب .. ❤️

Posted by JafaR Photography on понедељак 8. фебруар 2016.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.