Lavrov i Keri o situaciji u Siriji i Jemenu

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov i Keri o situaciji u Siriji i Jemenu

Rešavanje situacije u Siriji i Jemenu, pojedini aspekti situacije u Donbasu u kontekstu ukrajinske krize kao i pitanja bilateralnih odnosa, bila su tema telefonskog razgovora ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova i američkog državnog sekretara Džona Kerija.

Razgovori koji su danas vođeni na inicijativu američkog državnog sekretara treći su u poslednjih mesec dana. Lavrov i Keri održavaju redovne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kontakte kako na sastancima tako i putem telefonskih razgovora.

Prethodni razgovori vođeni su 29. aprila i bili su fokusirani na situaciju u Ukrajini, a posebno na neophodnosti da bude formirana radna podgrupa u okviru Kontakt grupe.

Lavrov i Keri razgovarali su i 13. aprila kada su na dnevnom redu bili pregovori o iranskom nuklearnom programu.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.