Lavrov: Rusija u Siriju poslala 30 aviona sa humanitarnom pomoći

Izvor: Vostok.rs, 27.Nov.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Rusija u Siriju poslala 30 aviona sa humanitarnom pomoći

27.11.2014. -

Ministar spoljnih poslova RF Sergej Lavrov rekao je da je Rusija tokom proteklih godinu i po dana u Siriju poslala 30 aviona sa humanitarnom pomoći. Osim toga ministar je naglasio da je Moskva podržala napore sirijske vlade u obezbeđivanju prava hrišćana, koji su izloženi progonu.

Na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Sirije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Valdidom Mualemom, Lavrov je naglasio da je Moskva zainteresovana za razvoj trgovinsko-ekonomske saradnje sa Damaskom.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Ramil Sitdikov    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

MSP RF: Protesti u Fergusonu govore o nedostacima američke demokratije

Izvor: Vostok.rs, 27.Nov.2014

27.11.2014. -..Protesti u Fergusonu govore o sistemskim manama američke demokratije, rekao je zvanični predstavnik ruskog ministarstva spoljnih poslova Aleksandar Lukaševič...On je naglasio da su Afroamerikanci redovno izloženi nasilju američke policije. Takođe, bez obzira na tobožnju brigu o...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.