Krivične prijave zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: RTS, 04.Avg.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave zbog krijumčarenja ljudi

Subotička policija uhapsila A .A. (27) iz Beograda i podnela dve krivične prijave protiv osmorice Beograđana zbog krijumčarenja ljudi i nedozvoljenog prelaska državne granice.
Osumnjičeni A. A (27) tereti se da je u svom vozilu, od Beograda do Horgoša prevozio četvoro migranata, dok se preostala osmorica osumnjičenih terete da su krajem jula i početkom avgusta u osam putničkih vozila krijumčarili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 24 državljana Sirije.
Vozila su uz potvrdu privremeno oduzeta, a strani državljani su po hitnom postupku privedeni prekršajnom sudiji koji im je izrekao odgovarajuće kazne, prenosi Beta.
Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kanjiži podneli su krivičnu prijavu protiv dvojice muškaraca sa područja tog mesta.
Oni su osumnjičeni da su ilegalno prešli državnu granicu i krijumčarili ljude, tako što su 3. avgusta, u dva putnička vozila prevezli devet državljana Sirije.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Otkriveno 30 ilegalnih migranata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Avg.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Novom Sadu otkrili su 30 ilegalnih migranata iz Sirije i Turske u sedam vozila na autoputu Subotica-Beograd, saopćeno je danas iz novosadske Policijske uprave...Kako se navodi, neki od migranata zatečeni su u četiri privatna putnička automobila,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.