ISIS preti Amerikancima: Nećete biti bezbedni ni u svom krevetu!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Sep.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISIS preti Amerikancima: Nećete biti bezbedni ni u svom krevetu!

Islamski ekstremisti, koji kontrolišu delove Iraka i Sirije, objavili su novi audio-snimak u kome upozoravaju Amerikance da neće biti bezbedni čak ni u spavaćoj sobi.

“En-bi-si”, međutim, nije bio u mogućnosti da odmah potvrdi autentičnost saopštenja Abu Muhameda al-Adnanija, predstavnika za štampu Islamske države Iraka i Levanta.

Prema prevodu bezbednosne kompanije “Flešpoint partners”, on je za američkog predsednika Obamu rekao da je “odvratan”, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << “jevrejska mazga” i “budalastiji” od Džordža V. Buša.

Američka vojska je izvela više od 170 vazdušnih napada na ISIS, a Kongres je u petak glasao za naoružavanje i obuku umerenih sirijskih pobunjenika za borbu protiv ekstremističke grupe.

“Mobilišite svoje snage, grmite na sav glas, pretite kome god hoćete, kujte zavere, naoružavajte svoju vojsku, spremajte se, napadajte, ubijajte i uništavajte nas”, navodi se na snimku. “Ali to vam neće vredeti. Bićete poraženi”.

Džihadisti su iskoristili priliku i da se narugaju Americi zbog odluke da ne šalje kopnene trupe u region.

“Zar su Amerika i svi njeni saveznici iz redova krstaša i ateista nesposobni da se spuste na zemlju?”

Audio-poruka sadrži i upozorenje Amerikancima i Evropljanima da “ćete platiti cenu dok budete išli ulicom i osvrtali se levo-desno u strahu od muslimana. Nećete biti sigurni ni u spavaćoj sobi.”

Nadlanu / izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.