Emigranti otkriveni u vozu u Preševu

Izvor: RTS, 25.Jan.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emigranti otkriveni u vozu u Preševu

Carinici su na železničkoj stanici Preševo sprečili pokušaj deset državljana Sirije i Alžira da ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je Uprava carine.
Emigranti su se, prema već uobičajnom modelu, sakrili u vagon teretnog voza koji je iz Grčke išao ka Nemačkoj, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tanjug.
Kako se navodi, voz je pregledan u saradnji sa policijom, a carinici su tokom pregleda koristili uređaj za merenje koncentracije ugljen-dioksida.
Povišene vrednosti koncentracije tog gasa ukazivale su na prisustvo živih bića, te je otvoren vagon na koji je bila natovarena kamionska prikolica čija je cerada bila pocepana i u kojoj je otkriveno deset ilegalnih emigranata iz Sirije i Alžira.
Oni su, navodi se, predati su u dalju nadležnost graničnoj policiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preševo: Uhvaćeno deset imigranata

Izvor: B92, 25.Jan.2015

Carinici su na železničkoj stanici Preševo sprečili pokušaj deset državljana Sirije i Alžira da ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je Uprava carine...Oni su se, prema već uobičajnom modelu, sakrili u vagon teretnog voza koji je iz Grčke išao ka Nemačkoj...Kako se navodi, voz je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.