Borci Islamske države odjednom oteli 2.000 civila

Izvor: B92, 12.Avg.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borci Islamske države odjednom oteli 2.000 civila

Damask -- Pripadnici Islamske države oteli su oko 2.000 civila dok su bežali iz svog bivšeg uporišta Manbidž na severu Sirije, javlja AFP.

Borci arapsko-kurdskog saveza, poznatog kao Sirijske demokratske snage (SDF), prošle nedelje su proterali većinu boraca ID, ali su se u Manbidžu zadržale manje grupe džihadista, prenosi AFP.

"Prilikom povlačenja iz okruga Manbidž, džihadisti su oteli oko 2.000 civila", saopštili su predstavnici SDF.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripadnici ID oteli 2.000 civila na severu Sirije

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2016

Pripadnici Islamske države, oteli su danas oko 2.000 civila, dok su bežali iz svog bivšeg uporišta Manbidž na severu Sirije, javlja AFP...Borci arapsko-kurdskog saveza, poznatog kao Sirijske demokratske snage (SDF), prošle nedelje su proterali većinu boraca IS, ali su se u Manbidžu zadržale...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.