Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ban pozvao svetske sile: Okončajte noćnu moru u Siriji

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki-mun apelovao je danas na svetske sile da ulože više napora da bi se okončala noćna mora u Siriji.

- Kakav izgovor možemo da imamo za bilo šta manje od odlučne akcije da se zaustavi haos? Koliko još oni koji imaju uticaj da dozvoljavaju da se takve okrutnosti nastave? - upitao je Ban na vanrednoj sednici Saveta bezbednosti UN posvećenoj Siriji.

Pročitajte još:

Pozivam sve strane da ulože više napora da se okonča ova noćna mora - rekao je generalni sekretar Ujedinjenih nacija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ban pozvao svetske sile: Zaustavite haos u Siriji!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2016

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki-mun apelovao je na svetske sile da ulože više napora da bi se okončala noćna mora u Siriji...- Kakav izgovor možemo da imamo za bilo šta manje od odlučne akcije da se zaustavi haos? Koliko još oni koji imaju uticaj da dozvoljavaju da se takve okrutnosti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.