BORBA PROTIV ISLAMISTA Načelnici generalštabova vojski Rusije i SAD o Siriji

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORBA PROTIV ISLAMISTA Načelnici generalštabova vojski Rusije i SAD o Siriji

Načelnici generalštabova američke i ruske vojske, generali Džozef Danford i Valerij Gerasimov, razgovarali su danas telefonom o borbi protiv Islamske države u Sirji, javila je agencija Interfaks pozivajući se na rusko Ministarstvo odbrane.

Ministarstvo je navelo da je do razgovora došlo na inicijativu SAD, preneo je Rojters.

Generali su razgovarali o pitanjima vezanim za ruske akcije i koaliciju koju u borbi protiv Islamske države predvode SAD, saopštilo je Ministarstvo a prenosi TAS S.

Generali Gerasimov i Danford su se dogovorili da nastave sa bilateralnim kontaktima i ubuduće.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Načelnici generalštabova vojski RUS i SAD na vezi

Izvor: B92, 01.Dec.2015, 00:12

Načelnici generalštabova američke i ruske vojske, generali Džozef Danford i Valerij Gerasimov, razgovarali su telefonom o borbi protiv Islamske države u Sirji...To je javila agencija Interfaks pozivajući se na rusko Ministarstvo odbrane...Ministarstvo je navelo da je do razgovora došlo na inicijativu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.