BOMBAŠKI NAPAD U IRAKU: Najmanje sedam mrtvih, više od 22 osobe ranjeno!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Maj.2016, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBAŠKI NAPAD U IRAKU: Najmanje sedam mrtvih, više od 22 osobe ranjeno!

Najmanje sedam osoba poginulo je u samoubilačkom napadu na jedan kafe u mestu Muktadija, severozapadno od Bagdada, saopštila je iračka policija.

Odgovornost za napad odmah su preuzeli džihadisti Islamske države koji su od 2014. zauzeli velike delove Iraka i susedne Sirije.

- Najmanje sedam mladih je stradalo i više od 22 osobe su ranjene u napadu bombaša samoubice na kafe u trenutku kad su se okupljajli mladi na večernjem izlasku - navela je policija i dodala da se napad dogodio iako oko grada postoje kontrolni punktovi.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)


Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Najmanje 20 mrtvih u napadima u Iraku

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2016, 09:00

Najmanje 20 ljudi ubijeno je danas u napadima ekstremista na trgovačke centre u Bagdadu i okolini, saopštili su danas izrački zvaničnici...Niko nije preuzeo odgovornost za napade iza kojih su, kako se veruje, džihadsiti Islamske države...Namera ekstremista je da napadima skrenu pažnju snaga bezbednosti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.