Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktivisti: Nova bombardovanja u Siriji blizu granice s Turskom

Sirijski opozicioni aktivisti saopštili su da je danas bilo novih napada na severu Sirije, nadomak granice s Turskom.

Sirijska opservatorija za ljudska prava i Lokalni odbori za koordinaciju tvrde da je u novim vazdušnim napadima pogođen autoput koji povezuje pogranični sirijski grad Azaz s graničnim prelazom s Turskom Bab el Salamom.

Opservatorija navodi da su ruski avioni izvršili napad, ali još >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nema informacija o povređenima. U sličnim napadima koji su se u ovom području juče je poginulo sedam, dok je ranjeno deset osoba, prenela je turska novinska agencija Anadolija.

Najveće sirijska opoziciona grupa Sirijska nacionalna koalicija osudila je bombardovanje Azasa tvrdeći da su meta bili kamioni koji su prenosili humanitarnu pomoć.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Novi vazdušni udari u Siriji blizu turske granice

Izvor: Blic, 26.Nov.2015

Na severu Sirije, blizu turske granice, danas je bilo novih vazdušnih udara, saopštili su sirijski aktivisti, a prema navodima očevidaca, nekoliko ljudi je ranjeno...Očevici su rekli da su ruski avioni bombardovali grad Sarakeb u provinciji Idlib, koji drže pobunjenici, blizu turske granice, izvestio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.