Ana Marija završila u krevetu sa pevačem! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2015, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Marija završila u krevetu sa pevačem! (foto)

“Dopala mi se ideja I drago mi je što ću se pojaviti u njihovom spotu. Biće puno provokativnih I seksi scena, ali neću sve otkrivati”, rekla je fitnes instruktorka.

Čini se da je režiser bio inspirisan Aninim ljubavnim životom, s obzirom na to da se spekulisalo da je varala bivšeg supruga Vladu Stanojevića sa nekadašnjim dečkom Vladimirom Volkovim. Glavnu mušku ulogu ima Josip, frontmen grupe “Sinergija” a kako se snašao sa Ana Marijom u krevetu, ostaje nam da vidimo.
Pogledaj vesti o: Sinergija

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ana Marija završila u krevetu sa pevačem! (foto)

Izvor: Svet, 03.Jul.2015

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović oduševila je momke iz benda “Sinergija”, koji su iz Mostara došli u Beograd samo zbog nje. Naime, ova zanosna crnka pojaviće se u njihovom novom spotu, a ideja je da Ana bude devojka koja vara svog trenutnog momka sa bivšim. Provokativne ljubavne scene...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.