Žao mi koleginica

Izvor: Mondo, 18.Nov.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žao mi koleginica

Severina Vučković snimila novi video u kojem se zahvaljuje svima onima koji je vole i kaže da žali što njene kolege nemaju toliki broj fanova na Facebooku.

  Hrvatska pop pevačica nedavno je "dogurala" do brojke od 800.000 fanova na Facebooku. U to ime je snimila video i sve svoje prijatelje, stiliste i šminkere upitala "zašto"?

U novom videu, kojim "slavi" činjenicu da se broj fanova konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uvećava, seksi pevačica koja je nedavno "sevala" u Beogradu se ne pita ništa, već se samo zahvaljuje fanovima i kaže da "žali kolege i koleginice".

"Žao mi kolega", kaže nasmejana Severina u videu nastalom na jednom snimanju, govoreći o tome kako ima više fanova na Facebooku od drugih pevača na domaćoj estradi, ali, ipak, manje od Bijonse.

U videu možemo videti seksi Seve, koja verovatno, pored muzike, velikom broju fanova na društvenoj mreži može da zahvali i na ovakvom izgledu.

Pogledajte video

Post by Severina Vučković.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.