VRELO LETO: Najatraktivniji kupaći kostimi domaćih lepotica

Izvor: Luftika.rs, 24.Jun.2017, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELO LETO: Najatraktivniji kupaći kostimi domaćih lepotica

Ako ste ovih dana u potrazi za savršenim kupaćim kostimom, ovo će vam možda olakšati muke. Ovo su najlepši i najseksepilniji modeli koje su prošetale naše slavne dame, a neki su ove sezone posebno aktuelni. Pogledajte naš izbor i pronađite inspiraciju za ovo leto.
Dragana Džajić
Dragana voli karnere i minijaturne donje delove. Sa ovakvim telom, verujemo da joj svaki model dobro stoji.
Severina Kojić
Što se printova tiče, Severina nam je pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da su tufnice odličan izbor.
Sofija Milošević
Samo najsmelije dame odabraće model sa animal printom, a Sofijino vitko telo savršeno prati ovu seksi šaru.
Zorana Jovanović
Bikini sa pletenim detaljima poput ovog koji nosi Zorana je ovog leta jako aktuelan.
Nina Seničar
Seksi Nina ima savršenu liniju i čvrste grudi koje mogu da isprate model bez bretela. Brazilski donji deo je posebno seksi i zahteva da nemate ni grama viška.
Danijela Dimitrovski
Jednodelni model sa atraktivnim izrezom na leđima kakav nosi Danijela je ovog leta odličan izbor!
Milica Pavlović
Karneri su se sa odeće preselili i na kupaće kostime i izgledaju razigrano i jako ženstveno. Takođe, ako imate male grudi, nabavite kupaći sa karnerom jer ih vizuelno čini većim.
Marijana Mateus
Duboki izrez na dekolteu odlično ističe Marijanine bujne grudi, a šareni print izgleda jako atraktivno. Visoko sečeni model dodatno izdužuje noge.

Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.