Uno momento ili rokenrol?! Severina na Rujanfestu TOTALNO MOKRA! (Video)

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uno momento ili rokenrol?! Severina na Rujanfestu TOTALNO MOKRA! (Video)

Severina Vučković nastupila je na ovogodišnjem Rujanfestu u Zagrebu, gde je premijerno izvela uživo svoj poslednji veliki hit "Uno momento", duet sa Ministarkama.

Osim sjajne kondicije, zavidnog stasa i nepresušne energije koju ostavlja na svakom nastupu, harizmatična pevačica je i ovaj put omađijala glasnu publiku pozitivnim stavom i svojom pristupačnošću, pa je "Uno momento" na nekoliko minuta zvučao kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << horsko izvođenje...

"Ovo je pravi rock'n'roll. Koliko pevate nije humano", stoji na pevačicinoj Fejsbuk stranici, a u sjajan nastup uverićete se uz priloženi snimak - garantujemo i da ćete i zapevati sa fantastičnom Severinom!



Autor: B.B.

Foto: Ilustracija/screenshot Youtube

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Energičnim nastupom Severina raspametila fanove!

Izvor: Tracara.com, 22.Sep.2014

Totalno mokra na nastupu! (foto: Facebook) Kada imate hit leta onda nema potrebe da pevate, publika će to učiniti umesto vas! Upravo to dogodilo se Severini na nedavno održanom Rujan festu. #StreetStyle Obuci se kao Severina!  Publika je u glas pevala stihove njenog letnjeg hita Uno momento,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.