Toni Cetinski za SVET: Nisam u svađi sa kumom Severinom

Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski za SVET: Nisam u svađi sa kumom Severinom

Popularni pevač Toni Cetinski trenutno mnogo vremena provodi u studiju gde privodi kraju rad na novom albumu a uz to to ima i mnogo nastupa. Upravo je zbog jednog koncerta izostao sa Severininog srpskog venčanja, što je začudilo mnoge prijatelje i kolege koji dobro znaju da mu je regionalna pop diva bila venčana kuma na sklapanju bračnih zaveta sa atraktivnom Dubravkom Dujak.

“U ovoj priči nema nikakvog senzacionalizma. Nema nikakve svađe sa mojom kumom. Na svadbi nisam bio jer sam bio sprečen unapred dogovorenim koncertom u Cirihu. Mladencima želim mnogo sreće u daljem životu”, kaže Toni za SVET.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.