Severinina sestra: Nisam bila na srpskoj svadbi, nego na sahrani branitelja

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severinina sestra: Nisam bila na srpskoj svadbi, nego na sahrani "branitelja"

Sestra Severine Kojić, Zdenka Žunić demantirala je medijske napise da je sa suprugom Zdravkom bila na svadbi svoje sestre. Za portal PRessSerbia.com rekla je da to nikada ne bi učinila iz pijeteta prema žrtvama Domovinskog rata.

- Tačno je da nismo prisustvovali toj estradnoj šaradi, i nikada to ne bih učinila. Moja sestra je odgajana u duhu katoličanstva, u moralnoj hrvatskoj obitelji, a za ovo što sada radi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odgovorni su drugi. Mi smo sahranjivali porodičnog prijatelja, ubijenog zbog ćiriličnih tabli u Vukovaru koji je rušen rukom ljudi koji su nas ugnjetavali u užasnom ratu i tokom proteklih 50 godina, a na toj svadbi se tim istim pismom pisalo o Severininoj srpskoj svadbi. Rekla sam i ponoviću, užasnuti smo i zgroženi tim činom i ne želim više uopšte da govorim o toj temi - rekla je Zdenka Žunić.

Pomenuti "branitelj" je Darko Pajičić (42), Vukovarac koji je u novembru 2013. nastradao dok je pokušavao da skine ćiriličnu ploču sa zgrade vukovarske policije. U trenutku dok je skidao ploču na njega se zaleteo policajac, pribio ga uza zid, nakon čega je Pajičić pao. U bolnici su mu utvrđene teške telesne povrede (odstranjeno mu je pola lobanje) od kojih se nije nikada oporavio.

Inače, kako trvde Severinini bliski prijatelji, pevačica već godinama nije u dobrim odnosima sa sestrom, kako zbog pevačke karijere, tako i zbog emotivnih veza sa Srbima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.