Severinin vatreni nastup oduševio publiku! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severinin vatreni nastup oduševio publiku! VIDEO

Severina Kojić još jednom je pokazala zbog čega je publika obožava, te je svojim nastupom u Hrvatskoj bukvalno zapalila scenu, ali i masu koja je uživala u njenim pesmama.

Popularna pevačica se pojavila u čipkastoj crnoj haljini koja je istakla sve njene obline, a plesačko umeće dovelo je do toga da publiku baci u trans.  Da je veče bilo za pamćenje govore i brojni komentari na društvenim mrežama, kao i snimci koje je Severina postavila na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mrežama.

Mrtav bez mene 💅🏻 #music #concert #novagradiska #mrtavbezmene #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 20, 2017 at 2:34pm PDT

Ženski zbor 'Nova Gradiška' u izvedbi 'Generala' 😍 #music #concert #novagradiska #generale #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 21, 2017 at 6:47am PDT

 
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.