Severina zajedno sa Igorom na zabavi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina zajedno sa Igorom na zabavi! VIDEO

Popularna pevačica Severina Vučković u društvu svoh novog, mladog momka Igora Kojića posetila je novootvorenu kafanu u centru Zagreba.

U novootvorenoj kafani ''Johann Franck'' u samom centru Zagreba održana je glamurozna zabava 'Hall Of Fame',  a kakav bi to zabava bila da nema Severine Vučković.Popularna pevačica zna kako da ostavi utisak, pa je osim svojim izgledom plenila pozornost i svojom pratnjom s novim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << 28-godišnjim dečkom Igorom Kojićem.

"Želja mog života je ispunjena", poručila je putem Instagrama. "Lepo je, ljubav je u svima nama", otkrila je popularna balkanska zvezda za ''inMagazin''.Severina i Igor nedavno su zajedno i proslavili njen rođendan uz tamburaše, a da od novog IN para možemo očekivati mnoge lepe stvari pokazali su i svojim izlaskom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.