Severina traži da se pusti snimak sa Milanove jahte

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina traži da se pusti snimak sa Milanove jahte

Hrvatska pevačica Severina ne prestaje da se preganja na sudu sa svojim bivšim partnerom Milanom Popovićem. Poslednji korak je zahtev njenog advokata da se prikažu video snimci sa Milanove jahte, na kojima se on i Severina maze i ljube. Ovaj snimak trebalo bi da na sudu dokaže da su njih dvoje u vanbračnoj zajednici bili tri godine.

Severina (42) i Milan Popović (49) nisu se sreli u zagrebačkom Opštinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sudu, ali su zato njihovi advokati vodili žustru raspravu. Sudija je predložila pomirenje, ali bivši par na to nije pristao.

Iako se Popović trenutno nalazi u Zagrebu, na ročište nije došao. On od pevačice i njenog menadžera traži da mu vrate 308.000 evra, koliko je, kako tvrdi, uložio u njenu karijeru. Popović je izračunao da je na Severinu potrošio oko milion evra, a dve trećine duga joj je oprostio.

Severinin advokat Dario Budimir došao je u sudnicu sa gomilom papira, pa je sudija Milanovom advokatu dala dovoljno vremena da ih prouči. U njima se, piše hrvatski portal "24 sata", nalaze dokazi o tome kako su pevačica i srpski biznismen bili u vezi tri godine, što je dovoljno da se njihov odnos tretira kao vanbračna zajednica. U slučaju da u tome uspe, Severina može da traži pola imovine koju je Milan stekao za to vreme.

Pevačica želi da se u sudnici prikažu i video snimci kako bi dokazala da je veza sa Popovićem trajala mnogo duže nego što on tvrdi. Na snimcima se navodno vidi kako se par ljubi i grli na Brionima, ali i trenuci nežnosti s Milanove jahte "Copper". Popović kaže da je sa Severinom bio u vezi samo godinu dana i da se njihova romansa završila pre nego što je pevačica rodila Aleksandra (3). Dok su bili na Brionima, on je, tvrdi, spavao na brodu, a ona u hotelu.

- Ljudi rade zajedno na nekom projektu, pa se zaljube i rastanu kad je projekat gotov. Tako i mi imamo "projekat", a to je naše dete - govorio je Popović.

On rekao da će sudu dostaviti mejlove u kojima pevačica traži novac za šminku, pa i donji veš.

Ovo nije prvi put da Severina svoje privatne snimke pokazuje na sudu. Naime, njen "kućni video" sa Milanom Lučićem gledali su 2004. u sudnici Trgovačkog suda jer je pevačica želela da dokaže da je film njeno autorsko delo. Ipak, pošto je sudsko veće odgledalo 11-minutni snimak, zaključilo je da u tome nema elemenata autorskog dela. Osim što je tada izgubila na sudu, Seve je izgubila i tadašnjeg verenika Srećka Vargeka (60).

Najava prikazivanja novog snimka s jahte, ali ovaj put Popovićeve, odmah je pokrenula šaljive razgovore u pravosudnim krugovima. Neki su se našalili da će raspravu morati da organizuju u velikoj sudnici kako bi svi zainteresivani mogli da prisustvuju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Severina traži da se pusti snimak sa Milanove jahte

Izvor: 011vodič.com, 05.Mar.2015

Hrvatska pevačica Severina ne prestaje da se preganja na sudu sa svojim bivšim partnerom Milanom Popovićem. Poslednji korak je zahtev njenog advokata da se prikažu video snimci sa Milanove jahte, na kojima se on i Severina maze i ljube. Ovaj snimak trebalo bi da na sudu dokaže da su njih dvoje u...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.