Severina snimila pornić, pa nikom ništa! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Apr.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina snimila pornić, pa nikom ništa! (VIDEO)

Kako "prevaspitati" Macu Diskreciju? Teško ...

 Zabrana koju je REM izrekao televiziji Happy je došla, prošla i ostavila "posledice". Najviše na Macu Diskreciju, koja ubuduće neće moći da vrcka polugola.

Njeno lascivno ponašanje je, između ostalog, zasmetalo regulatornom telu, pa će gledaoci Parova ubuduće biti uskraćeni za njen striptiz, pokazivanje grudi, zadnjice ...

"Pa nisam uzela 'onu stvar' ... Uzmu 'onu stvar' pa se ne priča toliko o tome", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << branila je Maca svoje pravo da radi ono što najbolje zna - koketira polugola pred kamerama, dok su je ostali učesnici rijalitija Parovi ubeđivali da to ne bi trebalo da radi.

"Eno, Severina je snimila pornić, uzimala ga u usta, pa nikom ništa", pričala je Maca i gestikulirala, kada ju je prekinula Lepa Lukić i rekla joj: "Nisi ti Severina" ...

Pogledajte kako je teklo ubeđivanje sa Macom.

 

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.