Severina pre i posle plastičnih operacija! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 20.Jan.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina pre i posle plastičnih operacija! (foto)

Severina Kojić ima 44 godine i iza sebe veoma uspešnu karijeru. Danas važi za jednu od najvatrenijih pevačica na estradi, ali na samom početku izgledala je mnogo drugačije.

Godine 1989., kada je počinjala karijeru, Severina je izgledala ovako:

Sa osamnaest godina:

U jednom trenutku svoje karijere bila je plavuša.

Ali se veoma brzo vratila u brinete, a onda je predstavljala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Hrvatsku na Evroviziji:

I sama Severina nije uvek bila zadovoljna svojim izgledom pa je tako jednom prilikom na svom Fejsbuku napisala da je bilo malo stid da gleda svoje snimke iz 1993. godine.

“Poslali su mi ovaj koncert iz 1993. i priznajem, gledajući ga, smijao mi se brk, malo sam zatvarala oči od srama, ali većinu vremena sam se divila hrabrosti. Pao mi je na pamet citat iz Smogovaca:”Oni su mali, ali su veliki, odnosno, hoću reći, nisu više mali, sali su dosta veliki da ne budu mali”, napisala je pevačica tada, prenosi Kurir.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.