Severina pre 10 godina držala Kebinu ćerku u krilu!

Izvor: Scandal.rs, 14.Okt.2015, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina pre 10 godina držala Kebinu ćerku u krilu!

Beograđanka Ljiljana Jevremović ispričala je kako je pre 10 godina srela Severinu i ispričala joj kako se parniči sa Kebom, ocem Severininog sadašnjeg muža Igora.

“Svoju ćerku držala sam podalje od estrade. Ina je oca Dragana Kojića Kebu kao malena devojčica videla samo na sudu, a nisam joj dopustila da ga gleda na televiziji kako bih je poštedela bola jer nije želeo da je prizna niti da plaća alimentaciju.”

Ispričala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << to bivša ljubavnica pevača, Beograđanka Ljiljana Jevremović (46). Iako Keba ni njegov sin Igor Kojić (28) nikad nisu hteli da upoznaju Inu (17), Severina se s njom srela 2005. godine.

“Vidite šta je sudbina. Severina je imala nastup u Beogradu. Moja Ina je tada imala sedam godina i došla je da vidi njen nastup. Pitala sam je hoće li da se fotografiše s njom, iako ona nije ni znala ko je Severina”, prisetila se Ljiljana.

Dodala je kako je razdragana pevačica njenu ćerku stavila u krilo.

“Seve, oprosti, Ina ne zna ni ko je Lepa Brena. Tužim se za očinstvo s poznatim pevačem, kojeg nije videla ni na fotografiji. Zgrožena Severina je samo ćutala. Onda mi je stisla ruku i odmahnula glavom kao da mi želi reći drži se”. 

Ogorčena je na Kojićeve jer nikad nisu pitali za devojčicu, a dugo je morala da se bori i za alimentaciju. Sud joj je 2008. dodelio alimentaciju od 320 evra. Sad ju je Vrhovni sud povisio na 333 evra.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.