Severina pod stare dane postala starleta?

Izvor: Tracara.com, 26.Apr.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina pod stare dane postala starleta?

Seve ne prestaje sa provokativnim fotkama (foto: Facebook) Ne može se osporiti da pevačica Severina Vučković u 43. godini izgleda fantastično, a dokaz tome su mnogobrojne provokativne fotke koje pevačica redovno postavlja na društvene mreže.Iako je zagazila u petu deceniju, hrvatsku pevačicu ništa ne sprečava da često šeta u halterima, bodijima koji su više >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << za krevet nego za scenu, ali i nekoj vrsti S&M čizama koje ostavljaju bez daha svakog muškarca. Koža, čizme i limuzina (foto: Facebook) Pohvalno je to što je pevačica u top formi, ali mnogi su se zapitali da li joj je u uspešnoj karijeri dugoj više od dve decenije potrebno da poput starleta kao što su Stanija ili Soraja kači izazovne fotografije koje su na granici dobrog ukusa. (foto: Facebook) Drugi komentarišu da se sama sa sobom takmiči u objavljivanju što golišavijih fotki koje su mnogo bliže industriji za odrasle nego umetnosti.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Severina Vučković oduzima dah novim fotografijama! FOTO

Izvor: Svet plus, 26.Apr.2015

Hrvatska pevačica Severina Vučković svakodnevno postavlja izazovne fotografije na društvene mreže koje su dokaz njenog fantastičnog izgleda...Neosporivo je da Severina Vučković izgleda fantastično, iako je zagazila u petu deceniju nju ništa ne sprečava da fotografije, koje bukvalno oduzimaju...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.