Severina obožavateljki poklonila – štake

Izvor: 011vodič.com, 05.Avg.2015, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina obožavateljki poklonila – štake

Severinina obožavateljka Ivana Perčić je, đuskajući tokom koncerta popularne pevačice, uganula nogu. Pošto za nekoliko dana ide na svadbu, na kojoj će biti kuma, a bez štaka ne može da se kreće, Perčićeva je zato rešila da se obrati Severini i zatraži pomoć.
Tim  povodom napisala je status na Fejsbuku, u kojem se obratila Severini za pomoć:
“Kuma sam na venčanju, pa kad već idem s gipsom želim da imam moderne štake”.
Ivanin status >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << lajkovalo je nekoliko hiljada ljudi. Iako nije očekivala, u roku od jednog dana Ivani se javila Severinina asistentkinja i javila joj da je čeka poklon. Šljokičaste štake preuzeo je Ivanin prijatelj iz Severininog stana u Zagrebu, jer pevačice nije bila kod kuće.
Štake su izrađene od čipke, metalnih zlatnih detalja i oko 2.500 Svarovski kristala.
S nogom u gipsu, Severininim štakama i 13 prijateljica, Ivana je proslavila devojačko veče svoje buduće kume u Opatiji. Svadba će biti sledeći nedelje u okolini Rijeke. Koliko je fan Severine, govori to što je Perčićeva za devojačko veče angažovala Severininog frizera.
Severina je, inače, te štake nosila prošle godine, kad je operisala prednji ukršteni ligament i hrskavicu.

#svet
The post Severina obožavateljki poklonila – štake appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Severina,   Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.