Severina izdaje modni priručnik

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Okt.2014, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina izdaje modni priručnik

Prepuna utisaka iz Diznilenda, atraktivna pevačica Severina Vučković vratila se iz Pariza gde je uživala sa sinom Aleksandrom. Ipak, pevačica se u Francuskoj nije samo odmarala već je pripremala i svoj prvi modni priručnik.

“Moja ideja, moja zamisao. To je rokovnik s dušom i nije samo to… Naime, nije moj proizvod, mene su samo iskoristili da nacrtam naslovnu stranu i za sve što je unutra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << To je patentirala jedna naša žena, vrlo simpatična, koja će ovaj priručnik prodavati svuda po Evropi, a biće i preveden na nekoliko jezika”, izjavila je atraktivna pevačica za “Exkluziv” i dodala:

“Osim ogledalceta, nekoliko citata, odeljka za pisma,…jednom rečju ovaj priručnik sadrži sve ono što nam je potrebno za put.”

Autor: Jasmina Jovičić, Life Content

Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.