Severina dobila bitku na sudu!

Izvor: Scandal.rs, 10.Feb.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina dobila bitku na sudu!

Županijski sud u Zagrebu presudio je danas da se Severin sin Aleksandar kog je dobila iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem vrati u privatni zagrebački vrtić čije mesečne usluge koštaju malo više od 390 evra, piše rtl.hr.

Tom odlukom Županijski sud je poništio prethodnu odluku Opštinskog suda u tom gradu.

Dečakov otac Milan Popović nije podržao da dete ide u zagrebački vrtić pa se slučaj našao na sudu.

U vrtiću u koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mali Aleksandar upisan deca uče engleski, a zimi su predviđeni časovi klizanja. Leti vreme provode na bazenu. Aleksanadar je tokom sudskog postupka bio pet meseci kod kuće. Popović je od suda zatražio starateljstvo nad sinom kao i alimentaciju koju bi pevačica u slučaju da sud tako presudi morala da isplaćuje.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Severina pobedila na sudu: Milan plaća privatni vrtić za sina

Izvor: Tracara.com, 10.Feb.2016

(foto: Instagram) Severina Kojić želi da njen sin Aleksandar ide u privatni vrtić čije mesečne usluge koštaju malo više od 390 evra. Međutim, Milan Popović se nije složio, te se ceo slučaj našao na sudu. Županijski sud u Zagrebu danas je doneo odluku u korist pevačice. U vrtiću koji će...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.