Severina: Želim dete sa Brusom Springstinom!

Izvor: Story, 20.Nov.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: Želim dete sa Brusom Springstinom!

Hrvatska pevačica Severina Vučković otkrila je da bi volela da dobije ćerkicu, i to ni manje ni više već sa američkim pevačem Brusom Springstinom.

Severina, Brus Springsten, foto: Story arhiva, Profimedia

Od kada je postala majka, Seve je u više navrata istakla kako bi pored sina Aleksandra volela da ima i ćerku, te da joj je to jedina >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << neostvarena želja. Pevačica se ovog puta, tokom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića, našalila izjavivši da bi naslednicu volela da dobije ni manje ni više već sa slavnim američkim pevačem Brusom Springstinom.

Inače, s obzirom na to da će uskoro održati koncert Zagrebu, Seve kaže da je pozvala mnoge goste i da će joj se na bini pridružiti svi, osim Brusa.

- Imam sada koncert u Lisinskom. Gostovaće mi svi koje sam pozvala, osim Brusa Springstina - rekla je Severina.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Povezane vesti

S kim Severina želi drugo dete?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2014

Hrvatska pevačica Severina Vučković otkrila je da bi volela da dobije ćerkicu, i to ni manje ni više već sa američkim pevačem Brusom Springstinom...Nešto ne verujemo da bi je odbio: Severina pred jedan nastup.. ..Od kada je postala majka, Seve je u više navrata istakla kako bi pored sina...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.