Izvor: Story, 27.Apr.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina Vučković: Modna ikona čije autfite želite da iskopirate (FOTO)

Regionalna zvezda iz dana u dan pokazuje hrabrost kada su odevne kombinacije u pitanju

Severina Vučković na svom Instagram profilu redovno deli fotografije modnih kombinacija koje jednostavno instant poželimo da imamo.

Istina je da većini žena ono što Severina ponese ne može da stoji tako savršeno, što popularna pevačica pripisuje redovnim treninzima i vežbama joge, ali bar neke od njih slobodno možemo da probamo.

Pogledajte u našoj galeriji fotografija neka od najlepših izdanja atraktivne zvezde.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Severina Vučković: Modna ikona čije autfite želite da iskopirate (FOTO)

Izvor: Story, 27.Apr.2015

Regionalna zvezda iz dana u dan pokazuje hrabrost kada su odevne kombinacije u pitanju..Severina Vučković na svom Instagram profilu redovno deli fotografije modnih kombinacija koje jednostavno instant poželimo da imamo...Severina šokira: Kontroverzna fotografija izazvala oprečne reakcije! (FOTO)..Istina...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.