Severina: Vrtoglava brojka fanova za samo jedan dan (VIDEO)

Izvor: Story, 11.Nov.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: Vrtoglava brojka fanova za samo jedan dan (VIDEO)

Hrvatska pevačica Severina Vučković odlučila je da svoje fanove obraduje otvaranjem profila na još jednoj društvenoj mreži.

Severina sa sinom, foto: Instagram

Oduševljena činjenicom da je na Facebook-u prati preko 800.000 fanova, Severina je rešila da ih obraduje tako što će otvoriti i Instagram nalog.

Da li ste čuli novi, dugoočekivani duet Saše Matića i Severine. Ako niste, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << možete to učiniti OVDE.

Nije ni slutila da će biti toliki odziv fanova na taj profil, ali očigledno je da njeni fanovi prate svaki njen pokret.

Zbog toga, Seve je jutros fanove obradovala novom fotografijom.

- Jutro posle 10.000 fanova više - napisala je Seve ispod fotografije.

Severina je svoj Instagram nalog otvorila juče, a trenutno on je praćen od strane preko 11.000 obožavalaca,što se u svakom momentu povećava.

Ko to živi u komšiluku Severine Vučković, pogledajte OVDE.

Seve trenutno ima samo tri fotografije, ali je otvaranje naloga ispratio i jedan vrlo zanimljiv video postavljen na društvenoj mreži Facebook.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.