Severina Dan mladosti proslavila rame uz rame sa Titom!

Izvor: Tracara.com, 25.Maj.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina Dan mladosti proslavila rame uz rame sa Titom!

Nakon posjeta predsjedniku Carteru, Tito je iz Amerike doputovao u Buckingamsku palacu, gdje ga je ugostila kraljica Elizabeta. (foto: Instagram) Današnji dan, 25. maj, nekada se slavio kao Dan mladosti, pa je mnoge uhvatila nostalgija za bivšom Jugoslavijom, uključujući i pevačicu Severinu Vučković.Poznata pevačica objavila je na Instagramu niz fotografija na kojima je u društvu Josipa Broza Tita, njegove supruge Jovanke, kao i Richarda Nixona i Johna Kennedya. Buduci da se u Bijeloj >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << kuci nije smjelo pusiti, Pat, Richard i Tito potjerani su na balkon, s kojeg su (s manje i vise odusevljenja) mahali slucajnim prolaznicima. (foto: Instagram) Naravno, radi se o montažama, koje je za nju ponovo uradio jedan mladi umetnik iz Valjeva. On je za Seve i ranije pravio fotografije koje su izazvale oprečne reakcije njenih fanova, ali su ovog puta komentari najvećim delom bili pozitivni i mnogi su pevačici poručili da se sjajno uklopila uz Tita.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina pati za Titom?

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2015

Na današnji dan u staroj Jugoslaviji slavio se Dan mladosti...Svakog 25. maja "štafeta mladosti" išla je kroz državu a palica je na kraju uručivana tadašnjem predsjedniku SFRJ maršalu Josipu Brozu Titu...Čini se da su dani mladosti zauzeli posebno mjesto u srcu pjevačice Severine Vučković,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.