Seve zato lovi “piletinu”: Milan Popović postaje tata po drugi put?

Izvor: Scandal.rs, 07.Maj.2015, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve zato lovi “piletinu”: Milan Popović postaje tata po drugi put?

Kralj bakra Milan Popović mogao bi uskoro da dobije drugo dete, samo što ovog puta majka neće biti Severina Vučković. Izvor blizak hrvatskoj pevačici otkriva da je Seve svoju vezu sa Igorom Kojićem predstavila javnosti upravo zbog osvete nevenčanom suprugu, jer je čula da je napravio dete srpskoj manekenki.

“Jedan od zajedničkih prijatelja Severine i Milana otkrio joj je da će njen bivši uskoro postati otac. Ona je bila šokirana i iznenađena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << toliko da u tom trenutku nije mogla da kontroliše reakciju kojom je pokazala da je vest ni najmanje nije obradovala. Sve mi je bilo jasno kada je samo nekoliko dana od trenutka kada je saznala tu infomaciju priznala u intervjuu da je zaljubljena u Kebinog sina.

Mislim da je to samo osveta kojom želi da pomuti Popovićevu sreću, iako nije sigurna da li je tačno to što je čula. S obzirom na to da sa Milanom komunicira samo preko advokata, ne postoji mogućnost da ga direktno pita da li će postati otac”, kaže izvor blizak Severini, koja, iako sa biznismenom ima sina Aleksandra, nije srećna što će njen naslednik dobiti brata ili sestru. Izgleda da će se saga o kralju bakra i hrvatskoj pevačici dodatno zakomplikovati.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.