Seve, šta ti bi? Svima je zima, a pevačica na sneg izašla u… (foto)

Izvor: Svet, 23.Jan.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve, šta ti bi? Svima je zima, a pevačica na sneg izašla u… (foto)

Severina Kojić poznata je kao ikona stila. Uvek doterana i u najskupljim krpicama poznatih dizajnera, pevačica dosad nije omanula. Ali došao je i taj dan.
Naime, Seve je na Instagramu obajvila fotografiju koja je izazvala gomilu komentara. Na njoj se vidi kako je na crvene sandale usred debelog minusa koji je zahvatio celi region obula bele čarape.
“Njegove čarape“, napisala je Seve uz ovu fotografiju.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Severina uvodi novi trend – sandale i čarape po snegu

Izvor: Tracara.com, 23.Jan.2017

Otvorene sandale i karirane čarape – hot or not? (foto: Instagram.com/severina) Severina Kojić nekoliko meseci unazad svoju karijeru je stavila u drugi plan i povukla se iz javnosti. Ali i dalje je veoma aktivna na društvenim mrežama gde neretko iznenađuje svoje pratioce odevnim kombinacijama. Pevačica...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.