Seve poručila “dušebrižnicima”: Boj se ovna, boj se *ovna, a kad ćeš živeti?

Izvor: 011vodič.com, 01.Avg.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seve poručila “dušebrižnicima”: Boj se ovna, boj se *ovna, a kad ćeš živeti?

Sukobima između Severine i Milana Popovića kraj se ne nazire. Nakon što je Popović poslao pritužbu hrvatskom premijeru i nadležnim ustanovama zbog medijskog eksponiranja njihovog sina Aleksandra, pevačica mu je odgovorila u svom stilu – putem Instagrama.
Seve se prethodno oglasila preko svog menadžera Tomislava Petrovića, a sada je objavila i fotografiju koja je po svemu sudeći usmerena ka njenom bivšem vereniku, a i svim “dušebrižnicima” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koji pomno prate svaki njen korak.

“Boj se ovna, boj se *govna, a kad ćeš živeti”, poznati je citat Meše Selimovića, koji je Seve napisala ispod svoje seksi slike.
Tako je dobila podršku i pozitivne komentare svojih fanova.
“Baš tako, Seve. Udri muški na ženski način”, glasi jedan od komentara.


#svet
The post Seve poručila “dušebrižnicima”: Boj se ovna, boj se *ovna, a kad ćeš živeti? appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.