Seksi Seve: U kratkom šorcu i halterima

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Seve: U kratkom šorcu i halterima

Severina (42) koristi svaku priliku da pokaže svoje duge noge, pa je tako počastila publiku “Rujanfesta“ kada se na nastupu pojavila u vrućem šortsu i izazovnim čarapama.

Seve "zapalila" masu na koncertu u kožnom šorcu i halterima

 

Severina je izazvala pravu euforiju noseći haltere i kožni kratki šorts. Kako presnose >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << hrvatski mediji najveselije je bilo kada je pevačica izvela hit "Uno momento". I to uz trubače.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Seksi Seve: Kratak šorc i halteri

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2014

Severina (42) koristi svaku priliku da pokaže svoje duge noge, pa je tako počastila publiku “Rujanfesta“ kada se na nastupu pojavila u vrućem šortsu i izazovnim čarapama...Severina je izazvala pravu euforiju noseći haltere i kožni kratki šorts. Kako presnose hrvatski mediji najveselije je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.