Saša o snimanju spota sa Severinom: Ukrotili smo jedno drugo!

Izvor: Svet, 25.Nov.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša o snimanju spota sa Severinom: Ukrotili smo jedno drugo!

„Kafana je moja sudbina“, dobro poznati narodnjački evergrin poslednjih meseci naročito je popularan među folkerima, jer se većina nastupa iz modernih diskoteka i klubova vratila u kafane. Najbolju kafansku žurku proteklog vikenda napravio je „kralj meraka“, omiljeni kolega svim estradnjacima, Saša Matić.
U popularni mihajlovački klub pristigao je u društvu svog menadžera Marka Maksimovića koji veoma uspešno vodi Sašinu karijeru i uređuje oficijali sajt, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji redovno ažurira, čime se Saša može izdvojiti od većine svojih kolega koji o tom segmentu svoje karijere skoro i da ne vode računa.
Prvi taktovi mega hita „Nađi novu ljubav“ izmamaili su plesače na podijum, a posle kraćeg bloka balada, Sale je krenuo žestoko da praši podigavši kafanu na noge. Orilo se iz petnih žila „Maskara“, “Fotografija“ i još mnoštvo hitova iz bogatog Matićevog opusa. Pored svojih, zapevao je i par aktuelnih hitova svoga brata Dejana, a menadžer Marko sve vreme je Saši dodavao vodu, jer je u pretesnom klubu temperatura bila iznad proseka.
U pauzi, nasmejani, dobro raspoložen, uvek spreman za šalu i smeh, Saša je proćaskao sa nama. Odali smo mu prvo priznanje zbog humanog gesta prema koleginici Donni Ares, koja se lavovski bori protiv raka. Naime, tokom jednog skorijeg nastupa u Bihaću, rodnom gradu Donne Ares, u trenutku je zaustavio koncert i obratio se prisutnima: “Vaša sugrađanka, a moja draga kolegica Donna Ares ovih dana se bori sa teškom bolešću i prolazi kroz jako težak period. Ja joj želim što skorije ozdravljenje i da što pre dođe u svoj Bihać. Ja nisam od onih što smeju se samo, padaju na priču, odnekud se znamo i zato sviraj nešto narodno ponašaj se prirodno“.
Ove reči ispraćene su aplauzom koji je trajao čak deset minuta, nakon čega je cela diskoteka u glas skandirala: “Donna, Donna
Kada je Donna obaveštena o ovom događaju, oglasila se na svom Fejsbuk profilu:
Moj kolega i drug Saša Matić je velika, velika ljudina, čak mi je i neke lijekove poslao. Dakle, Saša ima zajedno da pjevamo “Ja se ne predajem ni onda kada mi lađe potonu, nema te sile što će me vidjeti na dnu“, a onda opet idemo da pjevamo nešto narodnoooo… Hvala Sale i hvala mojim dragim Bišćanima. Volim vas sve. Mene čuva moja raja.“
Saša se stidljivo osmehnuo na naš komentar da je Donna u pravu kada ga je nazvala ljudinom, a zatim je odgovorio na par kratkih pitanja.
Planiraš li učešće na „Grandovom festivalu”?
Ove godine neću biti kao takmičar, prepustio sam trku mlađima na kojima ostaje ovaj estradni svet.
Kako je izgledala saradnja sa Seve, ko je koga na kraju ukrotio?
Što se tiče rada na pesmi „More tuge“, snimanju spota, naše energije su se poklopile, ukrotili smo jedno drugo, pa sada uživamo u predstavljanju nove hit pesme.
Ima li skorije novog albuma?
Novi album je pri kraju, očekuju nas dobre i kvalitetne pesme. Prezadovoljan sam, a sa nestpljenjem očekujem reakcije publike koje su najvažnije.
Koga izdvajaš od mlađih „Zvezda Granda“?
Ima ih puno od kojih neki naprave ozbiljne karijere. Uvek sam tu da ih podržim, dam dobar savet. Imao sam veoma uspešan duet sa Radom Manojlović, dopada mi se kako rade Darko Lazić, Milica Pavlović, Milica Todorović.
Gde ćemo te videti u najluđoj noći?
Na zahtev mnogobrojne publike, odlučio sam da u Novu, nadam se mnogo bolju , 2015. godinu uđem sa stanovnicima Pirota, očekuje me nastup na pirotskom Trgu, pa poručujem svojim fanovima da se pripreme za opštu ludnicu, jer Saša Matić će vas, svojim nastupom, vinuti na sedmo nebo provoda i uživanja.







Autor: Mario Badjuk, Life Content
Foto: Miki Jevtović, Life Content
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.