SKANDAL Severinina rođena sestra otkrila zašto nije bila na venčanju

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL Severinina rođena sestra otkrila zašto nije bila na venčanju

Rođena sestra Severine, Zdenka Žunić i njen suprug Zdravko Žunić nisu bili na venčanju u Istri, ali nisu prisustvovali ni svadbi Severine i Igora koja je održana u Beogradu.

I dok svi pričaju o bajkovitom venčanju koje su imali Severina i Igor Kojić, njena sestra ne odobrava pevačicino ponašanje.

- Iz poštovanja prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim vojnicima, poštujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus - rekla je Zdenka za "Slobodnu Dalmaciju" i dodala:

-Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kojem takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj deo venčanja nije bio obavijen velom tajne- objasnila je Zdenka.

Kako kaže pevačicina sestra, najviše je pogođena zbog smrti svog prijatelja, koji je jedan od razloga zbog kog nije došla na Severininu svadbu.

-Preključe smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio ranjen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severininog venčanja – izjavili su bračni par Žugonić, koji su  ogorčeni zbog dezinformisanja javnosti.

Iako je Severina delovala veoma srećno na svadbi, prema rečima njene sestre pevačica je nesrećna.

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra je odgajana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njeno zdravlje i sreću - zaključila je Severinina sestra Zdenka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SKANDAL Severinina rodjena sestra otkrila zasto nije bila na vencanju

Izvor: medio.rs, 25.Nov.2015

Rođena sestra Severine, Zdenka Žunić i njen suprug Zdravko Žunić nisu bili na venčanju u Istri, ali nisu prisustvovali ni svadbi Severine i Igora koja je održana u Beogradu...I dok svi pričaju o bajkovitom venčanju koje su imali Severina i Igor Kojić, njena sestra ne odobrava pevačicino ponašanje...-...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.