SEVERINA PONOVO IZNENAĐUJE: Pogledajte spot za duet sa Sašom Matićem

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA PONOVO IZNENAĐUJE: Pogledajte spot za duet sa Sašom Matićem

Snimanje spota je za mene bilo prelepo iskustvo. Osećala sam se kao u filmu Miris žene, rekla je Severina

Severina Vučković i Saša Matić snimili su spot za duetsku pesmu "More tuge".

Saša u spotu pleše valcer, a Severina u izazovnoj haljini igra sa njim.

Pevačica je svog kolegu učila da pleše, nakon što je desetak minuta visila obešena o skupoceni luster. Matić je brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << savladao valcer, pa je poput plemića plesao po balskoj dvorani.

"Snimanje spota je za mene bilo prelepo iskustvo. Osećala sam se kao u filmu „Miris žene“. Spot je režirao Miloš Nadaždin, moj dugogodišnji dragi saradnik, i lepo je pogodio emociju pesme. Jedva čekam da je pevam na koncertima s publikom", izjavila je Severina.

Saša je takođe pun prelepih utisaka sa snimanja spota i jedva čeka da čuje mišljenje svojih kolega. "Prezadovoljan sam saradnjom sa Seve, a s obzirom na to da je u pitanju moja kompozicija, jedva čekam da čujem sud publike", rekao je Saša.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.