SCANDAL! saznaje: Severina u Novi Bečej dovela Kebu i Olju, Hari pevao u trenerci!

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2015, 03:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! saznaje: Severina u Novi Bečej dovela Kebu i Olju, Hari pevao u trenerci!

Večeras su u Novom Bečeju, u okviru Velikogospojinskih dana, nastupali Hari Mata Hari i Severina.
Hari je kao najobičniji amater na koncert došao u šuškavac trenerci i majici, a publika je bila u šoku kada je videla pevača koji je izašao na binu kao da je upravo stigao sa džoginga. Većina se podsmevala i nije mogla da veruje da je ;ovek sa toliko godina karijere dopustio sebi ovakvo amatersko ponašanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Severina je, s druge strane, u Bečej stigla kolima sa svojim dečkom Igorom Kojićem. Odmah u kolima iza dovezli su se njegovi roditelji Dragan Kojić Keba i njegova (bivša) žena Olja, što je SCANDAL! takođe zabeležio.
Verovatno da drže strah Severini, ili možda Igoru. Ko će ga znati!

#svet
The post SCANDAL! saznaje: Severina u Novi Bečej dovela Kebu i Olju, Hari pevao u trenerci! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NA BINI SA KEBOM I IGOROM Seksi Seve ponovo u gaćicama na nastupu!

Izvor: Blic, 29.Avg.2015

Koncertom Hari Mata Harija sinoć je otvoreno drugo veče manifestacije Velika Gospojina u Novom Bečeju, a odmah nakon njega atmosferu je zagrejala Severina...Hari je publiku podsetio na sve veće hitove, ali i premijerno izveo novu numeru "Stara ljubav". Nakon skoro dva sata pevanja pozdravio je publiku,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.