Rozga opet prozvala Severinu: Ja sam prodala više karata za koncert u splitskoj areni!

Izvor: Svet, 28.Jan.2015, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozga opet prozvala Severinu: Ja sam prodala više karata za koncert u splitskoj areni!

Jelena Rozga je gostujući u emisiju “Amidži šou” na televiziji Pink još jednom uputila otrovne strelice prema svojoj najvećoj rivalki Severini Vučković.
Ona je, naime, voditelju Ognjenu Amidžiću pričala o vrtoglavom uspehu koji je postigla nakon što je izdala album ‘Bižuterija’.
Nakon tog albuma sam imala turneju kojom sam punila hale, prvi sam ženski izvodjač koji je napunio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Spaladium arenu u Splitu. I nedavno sam saznala da posle mene niko nije prodao više karata. Ne znam tačan broj, ali znam da sam rekorder”, rekla je Rozga.
Jelena je koncert u Spaladium areni u Splitu imala 2011. godine, a Severina dve godine kasnije tokom svoje turneje “Dobrodošao u klub”.
Ovo nije prvi put da se pevačice bockaju u medijima, ali Rozga nikada nije želela javno da komentariše šta je pravi uzrok njihovog sukoba. Dve najveće hrvatske zvezde nekada su bile prijateljice i jedna drugoj gostovale na koncertima, a sada obe prekidaju intervjue kada im novinari postavljaju pitanja o onoj drugoj.
Tekst: Dragan D. Kecman, Life Content
Foto: Facebook, Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

JELENA ROZGA: Želim dete, neću brak (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jan.2015

Pevačica Jelena Rozga gostovala je u emisiji “Amidži šou”, a svom domaćinu, voditelju Ognjenu Amidžiću, ponovila je da želi da se ostvari u ulozi majke. – Volela bih da imam dete , jednu malu curicu. Znam i ime. Zvaće se Luca, Lucija. To je pravo dalmatinsko ime. Mala, plava, sa velikim...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.