Ratuju preko deteta: Severina prijavila Milana policiji, deset dana nije znala gde joj je sin!

Izvor: Svet, 01.Dec.2016, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratuju preko deteta: Severina prijavila Milana policiji, deset dana nije znala gde joj je sin!

Severina Kojić i Milan Popović nastavljaju da ratuju preko svog četvorogodišnjeg sina Aleksandra. Srpski biznismen tvrdi da pevačica mesec dana nije došla po naslednika, a ona zapravo 10 dana nije znala gde joj se nalazi sin, zbog čega je bivšeg verenika prijavila zagrebačkoj policiji!
Kebina snajka zatražila je pomoć od Centra za socijalni rad i hrvatske policije jer kralj bakra nije ispoštovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << odluku suda. Umesto da vrati sina u sredu, kako je dogovoreno, to je učinio tek u ponedeljak.
“Policija u Zagrebu podnela je kaznenu prijavu protiv Popovića jer nije vratio dete skoro dve nedelje. On je nakon toga zapucao na avion i pobegao s Aleksandrom u Beograd. Kad mu je hrvatski MUP pripretio poternicom, Milan je posle dva dana vratio sina na Severininu adresu u Zagrebu i predao ga njenoj majci Ani. Zbog cele te agonije, Popović pokušava da se opere, pa plasira poluistinite informacije“, otkriva izvor, piše Kurir.
Iako je sud doneo odluku da Severina ne mora da viđa Milana oči u oči, on, navodno, insistira da mu samo ona predaje dete. Međutim, pevačica samo pismeno komunicira s njim, a Aleksandra preuzimaju njena majka Ana ili suprug Igor.
Podsetimo, srpski milijarder je u utorak izjavio da je Severina Kojić nestala jer mesec dana ne dolazi po sina. Ona mu se, navodno, nije javljala na telefon, niti mu je odgovarala na poruke.
“Sve vreme sam obaveštavao majku gde smo i predlagao joj da u svakom trenutku može da dođe kod sina“, rekao je Milan Popović za hrvatske medije.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ratuju preko deteta: Severina prijavila Milana policiji, deset dana nije znala gde joj je sin!

Izvor: Scandal.rs, 01.Dec.2016

Severina Kojić i Milan Popović nastavljaju da ratuju preko svog četvorogodišnjeg sina Aleksandra. Srpski biznismen tvrdi da pevačica mesec dana nije došla po naslednika, a ona zapravo 10 dana nije znala gde joj se nalazi sin, zbog čega je bivšeg verenika prijavila zagrebačkoj policiji!..Kebina...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.